2020 kopsavilkums

2020 kopsavilkums

Februārī klus ar Rīgas Domes līdzfinansējumu ir noorganizējis starptautisko SUPERMASTERS turnīru. Diemžēl,Сovid-19 izraisītie ierobežojumi neļāva citu valstu sportistiem piedalīties nākamajos turnīra etapos, kas norisinājās Klaipēdā un Tallinā.

Tā paša iemesla dēļ tika pārcelts Eiropas Čempionāts Budapeštā, kurā plānoja piedalīties Elizabete Neimiševa un Vitālijs Žogla.

Augustā notika kluba biedru tikšanās Sporta jāšanas kompleksā Barratt Equestrian Piņķos.

Kluba biedri piedalījušies visos lielākajos peldēšanas gada notikumos, tajā skaitā Rīgas pilsētas komandas sastāvā startējuši LSVS Spartakiādes sacīkstēs, kur sīvā cīņā guvuši 4. vietu.

Vitālijs Žogla un Natālija Sirenko tiks atzīti par visaktīvākajiem šīgada peldētājiem LPF Masters Race 2020 konkursā, un kluvs kopumā atzīsts par visaktīvāko vecmeistaru konkurencē. 

Oktobrī  menesī Natalija Aleksandrova, Elizabet Neimiševa, Valentina Danilenko, Jeļena Riļcina, Vitālijs Žogla ieguvuši peldēšanas tiesneša kategoriju un piedalījušies Latvijas svarīgāko peldēšanas sacensību tiesāšanā. Dajana Vasiļjeva un Aiga Skābe saņēma starptautiska  FINA tiesnieša  sertifikāti. 

Decembrī Jeļena Riļcina un Georgs Rešetņikovs piedalījušies seminārā treneru kvalifikācija celšanas kursos.

2020. gadā klubs ir saņēmis Rīgas Domes finansējumu vecmeistaru kustības attīstībai, līdzekļi tika ieguldīti treniņu procesā un dalībā Latvija sacensībās.

No 2020. gada klubs ir iekļauts Latvijas sporta veterānu asociācijā.